Na tych stronkach znajdziesz słowo kluczowe: StawyUWAGA!
Nasz zaprzyjaźniony partnerski sklep CzaryMary.pl zaprasza 30 listopada 2011 roku na Dzień Darmowej Dostawy. W tym dniu niezależnie od wartości zamówienia, sposobu płatności czy metody wysyłki, za koszty dostawy przesyłki na terenie Polski w naszym sklepie zapłacisz 0zł.
Podczas składania zamówienia możesz ...
Podstawową przyczyną zanieczyszczenia kości i stawów jest spożywanie nadmiernych ilości posiłków i niekorzystnych pokarmów. Niestrawione posiłki gniją tworząc toksyny, które osadzają się w stawach. Przez długie lata nieprawidłowego odżywiania nagromadzony w organizmie kwas szczawiowy "cementuje" nasze stawy. Stawy tracą elastyczność i zaczynamy odczuwać bóle. Z początku odczuwamy bóle w stopach, kolanach, w stawach biodrowych.Toksyny "wędrują" wzdłuż kręgosłupa do ramion, szyi, bark&oacu...
Nalewka dodana do potrawy – przeciwdziała wzdęciom, pobudza apetyt.
Nalewka stosowana zewnętrznie – łagodzi bóle stawów.
Do 100 ml spirytusu wsypać 4 łyżeczki zmielonego pieprzu. Odstawić na dobę pod przykryciem. Bolące miejsce posmarować oliwą, a następnie wetrzeć przygotowaną miksturę. Zabieg powtarzać kilka razy dziennie....
Metoda ssania oleju słonecznikowego jest znana od tysięcy lat, stosuje się ją z wielkim powodzeniem w dzisiejszych czasach jako skuteczny sposób oczyszczania organizmu z toksyn znajdujących się w tkankach oskrzeli, zatok, formacji kostnych czy stawów.Obecnie medycyna naturalna leczy tą metodą wiele schorzeń, m.in. przewlekłe zapalenie zatok, oskrzeli, choroby reumatyczne, paradontozę. Jest wspaniałą, naturalną, tanią i skuteczną metodą pozbycia się trujących związków powstałych z naszych w naszych organizmach na skutek zaniedbań żywieniowych, wpływu zanieczyszczonego środowiska i nieracjonalnego stylu życia. Jest niezastąpionym uzupełnieniem innych naturalnych te...
W programie teoria i wiele praktyki. Każdy uczestnik otrzyma przepisy posiłków przygotowywanych podczas warsztatów.Szczegółowy plan jednodniowego warsztatu:10 - 12 – Podstawy makrobiotyki, dieta zrównoważona w różnych porach roku ze szczególnym uwzględnieniem okresu zimowego, wykład połączony z przygotowaniem śniadania12- 13 – degustacja śniadania13 - 16 - Przygotowanie i degustacja obiadu , wykład - podstawy makrobiotyki c.d.,pytania ciekawostki makrobiotyczne16 –18- Przygotowanie i degustacja kolacji oraz deseru Termin: 22 styczeń ...