Na tych stronkach znajdziesz słowo kluczowe: Przepis"Ajurwedyjska książka kucharska" została napisana przez dietetyczkę i psychoterapeutkę, która studia nad ajurwedą rozpoczęła w 1983 roku oraz przez Hinduskę, która ajurwedę "wyssała z mlekiem matki" i zgłębiała ją przez całe swoje życie. Obie autorki mają wieloletnie doświadczenie w gotowaniu pożywienia według ajurwedyjskich zasad. Niewątpliwie wpływ Amadei Morningstar sprawił, aby przepisy w tej książce były przystępne i łatwe, a jednocześnie bardzo smaczne dla Europejczyków i Amerykanów. Dlatego mamy tu do czynienia nie tylko z daniami indyjskimi, ale również z europejskimi i amerykańskimi specjałami, które spełniają jednocześnie zasady a...
Sięgnij po ultranowoczesną, rewelacyjną, nasyconą przepięknymi zdjęciami książkę o najnowszym trendzie picia soków. Dzięki zastosowaniu się do zamieszczonych w niej wskazówek poczujesz się lżej i zdrowiej, a Twoje ciało zajaśnieje cudownym pięknem. Zawarte w książce przepisy na najlepsze soki i smoothies:
wydłużają życie,
pomagają zrewitalizować i zregenerować ciało i umysł,
oczyszczają organizm,
...
Prosta, smaczna i pożywna sałatka - połączenie owoców i warzyw. Naprawdę palce lizać! Orzeźwiająca, lekka, a jednocześnie zaspokajająca głodne, puste brzuchy, dzięki kapuście i orzechom. Bogata w witaminy i białko.
A oto składniki:
0,5 kg mandarynekmała główka czerwonej kapustyłyżka octu winnego2 jabłka2 marchewki1/2 szklanki rozdrobnionych orzechów włoskich1/2-1 szklanka sosu winegretcukiersól, pieprz1. Kapustę drobno poszatkować, ugotować we wrzącej wo...
Prezentujemy wspaniały film, który pokazuje podstawowe powody dla których warto odżywiać się na surowo. Wspaniały humor wykładów oraz prostota przekazu powodują że słowa Paula docierają do każdego bez problemu :)
1/9
2/9
...