Spożywcze trucizny cz. 3/3 poczatek końca naturalnego jedzenia | ||
Dodaj do playlisty | Udostępnij | Wyświetlony 2226 razy |
Program bardzo ciekawie omawia dodatki dodawane do żywności artykułów codziennego użytku.
Krzem i bor są niezbędne w funkcjonowaniu i regeneracji układu chrzęstno-szkieletowego.
Ok. 90% populacji ludzkiej cierpi na niedobór krzemu i zakwaszenie organizmu.
Bez krzemu nie ma odporności, nie ma życia. Skóra traci elastyczność i zdolność pełnej regeneracji (np. blizny po ranach, długie gojenie się ran).
Kiedy się zranimy, nasz organizm wysyła swoje całe "wojsko krzemowe" dzięki czemu nasze ciało regeneruje się.
Czy pomyśleliście co dzieje się, gdy brakuje nam krzemu?
Bor wpływa na szyszynkę, na potencjał intelektualny, decyzyjność i percepcję.
Bor stymuluje witaminę D3. Niedobór boru obniża przyswajalność wapnia, miedzi i magnezu. Wzmaga wydalanie tych minerałów.
W dzisiejszej żywności boru praktycznie brak.
Silor+B z borem to innowacyjny suplement, który zapewnia aż 70% przyswajalności krzemu. Polecamy!
Spożywcze trucizny cz. 3/3 poczatek końca naturalnego jedzenia | ||
Dodaj do playlisty | Udostępnij | Wyświetlony 2226 razy |
Komentarze do filmiku: Spożywcze trucizny cz. 3/3 poczatek końca naturalnego jedzenia