Aspartam osłabia komórki i receptory odpowiedzialne za układ odpornościowy człowieka | ||

Zapewne spotkałeś na swoim rynku produkty niskokaloryczne i te bez dodatku cukru jakie występują w napojach, sokach, gumach do żucia a nawet w słodyczach. Jeżeli choćby jeden raz spożyłeś środek zwany Aspartamem wiedz, że jesteś zarażony nowotworem zwanym potocznie "Rakiem".
Wielu z Państwa zapewne się już przestraszyło, ale bez obaw iż do zaawansowanej akcji nowotworowej dużo jeszcze czasu upłynie, więc można ten szczep raz na zawsze wyeliminować prostymi czynnikami zewnętrznymi.
Czym jest Aspartam?
Aspartam (nazwa systematyczna: ester metylowy N-[amino(karboksylamino)acetylo]fenylalaniny) – organiczny związek chemiczny o wzorze sumarycznym: C14H18O5N2. Należy do grupy estrów peptydowych. Na produktach spożywczych oznaczany jest kodem E951.
Stosowany masowo jako sztuczny środek słodzący (słodzik) w produktach spożywczych, zwłaszcza takich, jak napoje niskokaloryczne, guma do żucia, drażetki odświeżające oddech. Można go też znaleźć w wielu wędlinach i rybach (zarówno w folii jak i konserwach). Ostatnio coraz częściej pojawia się w produktach farmaceutycznych, np. w większości tabletek musujących. Jest też dostępny w formie tabletek, które można stosować zamiast cukru, pod kilkudziesięcioma nazwami handlowymi (m.in.: NutraSweet, Equal, Sugar Free, Canderel). Jest też stosowany przez diabetyków (chorych na cukrzycę).
Aspartam jest niczym innym jak odchodami specjalnie zmodyfikowanej bakterii.
Aspartam dostając się do układu pokarmowego przenika do komórek odpowiedzialnych za nasz układ odpornościowy. W pierwszym efekcie atakuje mózg, czyniąc go neutralnym na ważne bodźce odpornościowe. Jeżeli większa dawka przytłumi sygnał, że coś jest w naszym organizmie nie tak, to mózg nie będzie miał podstaw by użyć w swojej obronie anty ciał dla danego zaistniałego schorzenia, tak więc nie Aspartam osłabiając receptory bezpieczeństwa ciała, umożliwia np. składowanie się chemikaliów w ciele człowieka. Chemia jaka się nazbiera przez owy tryb życia, w normalnym stadium jest eliminowana przez czynniki wywołane przez receptory w mózgu. Niestety przy użyciu Aspartamu te receptory są nie tylko wstrzymane, ale także niszczone co powoduje w najgorszych przypadkach guza mózgu iż naprodukowane przez mózg anty ciała nie trafiają na miejsce infekcji lecz osiadają się właśnie w mózgu, czego efektem jest właśnie guz. Postawy produkcji żywności opierają się w zasadzie na szkodliwych nawozach, które obfitują w produktach jako smaczne i bardzo dobre owoce, warzywa, na których bazuje standardowe rolnictwo. Pomysłem firm farmaceutycznych było, aby wprowadzając Aspartam na rynek światowy zwiększyć choroby zwane potocznie rakowo-nowotworowe, jakie są skutkami właśnie chemikalii które są używane jako nawozy. Aspartam ma też drugi składnik jaki nie tylko osłabia koncentracje mózgu by zlokalizować dolegliwość, ale i moc osłabiania komórek w specyficzny sposób uszkadzając je. Dzięki tej metodzie chemikalia z nawozów bezproblemowo wnikają do naszego organizmu i nie są niczym eliminowane iż receptory odpowiedzialne za ośrodek antybakteryjny są uszkodzone, albo też przytłumione.
Napewno pamiętacie reportaże w których pisaliśmy na temat samolotów które rozpryskiwały chemikalia. A więc były one wysyłane po to, by nikt nie mógł uprawiać rolnictwa bez dodatków nawozowych. Zobacz, że dziś nic Ci nie wyrośnie z ziemi, jak nie dodasz nawozu. Zobacz także, że jak nie opryskasz drzew to rzadko jakie wyda plon w postaci owoców.
Tak więc każdy co przynajmniej raz miał do czynienia z Aspartamem jest zakażony nowotworem, bo w okresie kiedy spożywał Aspartam, chemikalia zaistniały w jego organizmie tworząc pierwsze zarodniki nowotworowych komórek (rakowych).
Obecnie na świecie nie ma człowieka, który by nie był nosicielem nowotworu, ale to od nas samych zależy czy na własne życzenie będziemy go dalej w sobie rozwijać czy też pozostawimy go w stadium jakim jest obecnie. W sumie nie ma takiej obecnie medycyny jaka pozwoliła by w 100% wyczyścić z chemikalii wszystkie nasze 100% komórek.
Dla ciekawostki dodamy, że obecnie 95% produkcji spożywczej opartej na technologii słodkiej jest pochodzenia z dodatkiem Aspartam.
Zapewne pamiętacie ostatnie zdarzenia dotyczące ptasiej, świńskiej grypy? Czyż nie od zwierząt zaczęły się rozwijać te dwie jakże wielkie choroby? Zobaczmy, że to właśnie pierwsze osobniki, które bazują na plonach i nawozach rolniczych... Czyżby zbieg okoliczności?
Osłabiony układ odpornościowy jest także potężną bronią genetyczną iż w procesie gdy anty receptory są wyłączone, może nastąpić u takiego osobnika mutacja wirusów i nowotworów. Łatwiej też wtedy jesteśmy skazani na zachorowanie i wydawać nam się będzie, że to coś większego niż mieliśmy rok temu gdy też chorowaliśmy na grypę. No cóż, gdy układ odpornościowy jest w stadium zamrożenia to owa choroba będzie znaczniej niebezpieczna niż rok wcześniej dając w efekcie urojenie iż mamy z czymś bardziej zmodyfikowanym do czynienia.
Pamiętaj, że spożywając Aspartam niszczysz swój układ odpornościowy, tym samym skazując swoje ciało na coraz to nowsze i bardziej niebezpieczne choroby.
Komentarze do artykułu: Aspartam osłabia komórki i receptory odpowiedzialne za układ odpornościowy człowieka
Debile